aelya's FotoPage

By: aelya zainal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Sunday, 2-Dec-2007 02:51 Email | Share | | Bookmark
d day...

 
 
 
View all 64 photos...


Wednesday, 4-Jul-2007 12:40 Email | Share | | Bookmark
Haere Ra - Auckland Airport & KLIA

 
 
Minum hot choc buat kali terakhir kat NZ..
View all 13 photos...
NI masa nak balik...Buat kengkawan yang nak pegi bercuti kat NZ and nak beli souvenirs except t-shirt...baiklah beli kat airport....Harganya lagi murah2....Murah untuk NZ lah,as a nice NZ key chain, paling murah pun $6...
Masa balik hari tu, flight delay, jadi menunggu lama lah jugak kat airport....


Tuesday, 3-Jul-2007 09:00 Email | Share | | Bookmark
My Family's Holiday ~ Taumarunui, Waitomo Glowworm & Hamilton

taumarunui town..
 
Rumah ni ada 2 TV, so thirah conquer tv ni...
View all 39 photos...
Dari Taumarunui, pegi Waitomo Glowworm...Masuk gua boleh tapi tak dapat naik bot sebab water level naik lepas beberapa hari hujan....Dari Waitomo, balik Hamilton, singgah Te Rapa knonnya nak shopping tapi cuci mata je...jgn tak beli langsung, belilah coklat kat sini...Sebelum balik rumah pusing kawasan University of Waikato....


Monday, 2-Jul-2007 02:20 Email | Share | | Bookmark
My Family's Holiday ~ Whakapapa, Mount Ruapehu

Mula2 sampai...
 
 
View all 67 photos...
Playing snow for the first time...
Masa mula2 sampai, oklah jugak...snow tak lebat sangat...lepas tu...snowing heavily, sampai kereta pun kena turun bawah...sape2 yg nak rasa snow, bukak freezer, pegang ais yg kat dinding freezer, macam tulah snow....Kitorang boleh pegi Happy Valley je...tak boleh nak pegi upper side of the mountain as the weather does not permit...
Yang paling seronok sekali dan tak kenal erti sejuk, athirahlah...masa nak balik sampai 2 orang kena angkat dia...


Sunday, 1-Jul-2007 14:00 Email | Share | | Bookmark
My Family's Holiday ~ Taupo

Huka Falls
 
 
View all 54 photos...
Lake Taupo

This is a region of sun blanched and wind swept landscapes of tussocklands and snow capped mountains. Fast moving mountain streams flow into deep blue and emerald lakes with sacred islands and pumice white beaches. River waters and lakes sheltered and surrounded by native forests, teem with the myriad of calls of native birds. Steaming hot volcanic cliffs, bubbling mudpools, and scoria plains laze in volcanic valleys and rolling farmlands stretch out under the most stunning blue plateau skies.

Pegi Taupo ni dua kali sbb 1st time pegi hari Ahad, kedai tutup awal...ayah tak dapat beli pancing...hari ISnin lepas main salji pegi lagi, kali ni semua orang shopping.....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net